L4

Welkom in het vierde leerjaar!
bij meester Dirk, juf Julie en juf Vanity

Blog klas 4

Via deze link kan je het reilen en zeilen van onze klas volgen.
Je vindt hier foto's, linken, veslagjes, ... 

Veel kijkplezier!

Voordracht L4

Schoolreis

Gisteren trokken we met 4, 5 en 6 naar Bokrijk! Daar stond ons een leuke dag te wachten! Eens daar aangekomen merkten we dat onze klassen daar zeker niet alleen waren. Wat een drukte! We mochten tot 12 uur vrij rondlopen en op ontdekkingstocht gaan. Zo ontdekten we hoe men vroeger woonde, wat men vroeger at en hoe men speelde. Kort na de middag was het tijd voor onze activiteit: de Bokrijkrally! Onder leiding van een gids kwamen we te weten welke spelletjes men vroeger speelde om de tijd te doden. We werden verdeeld in teams en namen het tegen elkaar op. Touwtrekken, reep rijden, hoefijzerwerpen, cowboy en cowgirl, ... Het werd een fijne activiteit. Daarna konden we nog even spelen in de speeltuin en dan vertrokken we terug naar huis!

Broederlijk Delen

De laatste dag voor de vakantie stond weer in het teken van Broederlijk Delen. Dit jaar zamelden we geld in voor Burkina Faso en Senegal (daar heeft de papa van Maria die in de kleuterklas zit een project lopen). Ook nu hadden de leerkrachten leuke workshops voorzien:

  • Juf Ann en juf Barbara bakten gierstpannenkoeken en maakten gierstpudding.
  • Juf Valerie, juf Isabelle, juf Eveline en juf Jera knutselden popjes met strijkparels en ijzerdraad. 
  • Bij juf Els werd er gezongen en was er een fotozoektocht over Burkina Faso. 
  • Meester Dirk, juf Julie en juf Kathy ontfermden zich over de sponsorlopers. 
  • Bij juf Hilde speelden we een quiz.

En 's middags werd een sobere maaltijd geserveerd met soep, gemaakt door meester Piet, en boterhammen. 

Dat we tijdens deze activiteiten veel plezier beleefden, kunt u zien op de foto's.

Aan iedereen een fijne en deugddoende vakantie !!!

Delphine in Portugal!!

Delphine en haar zus Margaux zijn lid van Altis. Tijdens de krokusvakantie namen ze met hun turnclub deel aan een internationale acrogymwedstrijd in Maia, Portugal. Acrogym is een combinatie van turnen, dansen en acrobatiek. Delphine zit in het I-niveau 9 - 15 jaar. Overdag werd er veel getraind. Na de kwalificaties gingen de beste 12 door naar de finale. Delphine werd samen met haar team 16de. Dit op een totaal van 42! Goed gedaan hoor! Margaux werd gekwalificeerd en werd tiende in de finale! Een dikke proficiat aan Delphine, Margaux en alle Altisleden!! In het fotoalbum kunnen jullie foto's terugvinden.

Acro World Cup